Buruciye Yaz Akşamları Konserleri Devam Ediyor

Sivas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün geleneksel olarak her yıl düzenlediği Buruciye Yaz Akşamları,...

Sivas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün geleneksel olarak her yıl düzenlediği Buruciye Yaz Akşamları, Türk Tasavvuf müziğini icra eden Veysel Dalsaldı konseriyle devam etti.

Veysel Dalsaldı’nın seslendirdiği ilahilere Sivaslılar yoğun ilgi gösterdi. Programa Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ile eşi Makbule Ürgüp, belediye başkan yardımcıları, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, il protokolü ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Sivas Belediye Başkanı Doğan, Ürgüp Veysel Dalsaldı'ya konser sonrası plaket ve çiçek takdim etti.

Reklam
Reklam

Konserde konuşan Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, her yıl olduğu gibi bu yıl da amaçlarının Sivaslılara unutamayacakları bir Ramazan ayı geçirtmek olduğunu belirterek, “Ramazanın ilk gününde, serin bir yaz akşamında çok kıymetli bir sanatçımız Türk Tasavvuf müziğini icra eden Veysel Dalsaldı beyefendiye Sivas'a teşriflerinden dolayı teşekkür ediyorum, hayırlı akşamlar hayırlı ramazanlar diliyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: