Buruciye Yaz Akşamları Nida Ateş Konseri

Sivas Belediyesi tarafından düzenlenen Buruciye Yaz Akşamları konserleri kapsamında Türk Halk Müziği Sanatçısı Nida Ateş...

Sivas Belediyesi tarafından düzenlenen Buruciye Yaz Akşamları konserleri kapsamında Türk Halk Müziği Sanatçısı Nida Ateş konser verdi.

Sivas kent meydanında gerçekleştirilen konsere halk müziği sanatçısı Nida Ateş solist olarak katıldı. Birbirinden güzel halk müziği eserlerini seslendiren Nida Ateş’in konserinde Sivas halkı unutulmaz bir gece yaşadı.

Konsere Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Aytekin Kulmaç, Cem Vakfı Sivas Şube Başkanı Ali Akyıldız, Kent Konseyi Başkanı Mustafa Hastede, belediye başkan yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Reklam
Reklam

Konserin sonunda Nida Ateş’e günün anısına Sivas Belediyesi Başkanvekili Mehmet Avcı tarafından çiçek ve plaket takdim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: