Burulaş’tan Yeni Hat

Bursa’nın en yüksek mahallelerinden olan Teferrüç ve Hünkar Köşkü’nün üzerinde bulunan Vakıf Sokak arasında toplu...

Bursa’nın en yüksek mahallelerinden olan Teferrüç ve Hünkar Köşkü’nün üzerinde bulunan Vakıf Sokak arasında toplu taşıma başladı.

Kent içi ulaşımda vatandaşların ihtiyaçlarına cevap veren Burulaş, 66 Hat No’lu yeni toplu taşıma aracı ile yolcu taşımaya başladı. 6 metrelik alçak tabanlı ve çevreci motorlu araçlara vatandaşlara en iyi hizmeti vermeye özen gösteren Burulaş, bölge halkını konforlu ulaşımla buluşturdu. Teferrüç’ten başlayarak 2. Menekşe Cd. - 2.Yeşil Cd. - Taner Sk. - Dolaplıbahçe Sk. - Eşrefiler Cd. - Köşk Cd. - Hünkar Köşkü- 4.Vakıf Sk hattında yolcu taşıyan 66 numaralı otobüs dönüşte de aynı güzergahı takip ediyor. 40 dakika aralıklara çalışacak olan hat sabah 07.00 de Teferrüç’ten 07.15’de de 4. Vakıf Sokak’tan hareket ediyor. Seferler gece 21.40’a kadar devam edecek. Bu hattaki taşıma tarifeleri ise tam 1.45 lira indirimli de 95 kuruş olarak belirlendi.

Reklam
Reklam

Aktarmalarda ise hattan ücret alınmayacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz