Busat, Bakırköy Ve Pendik’e Deniz Otobüsü Talep Etti

Bursa Sağlık Turizmi Derneği (BUSAT) Başkanı Dr.Mustafa Esgin ve beraberindeki heyet Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı...

Bursa Sağlık Turizmi Derneği (BUSAT) Başkanı Dr.Mustafa Esgin ve beraberindeki heyet Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi makamında ziyaret etti.

Busat Başkanı Esgin, ziyarette uluslararası düzeyde Bursa’nın ulaşımı zor bir şehir olduğuna değindi. Bursa sahip olduğu değerler konusunda artık mütevazı davranmayı bir kenara bırakarak iddiasını her alanda ortaya koyması gerektiğini belirten Dr. Esgin, "Söz sahibi olacağımız konulardan birisi de medikal ve termal alanında sağlık turizmidir. Ancak yurtdışından gelen turist bağlamında özellikle İstanbul’daki hava terminallerine en yakın ulaşım noktaları önem kazanmaktadır. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı deniz otobüsü seferleri Atatürk havaalanına Bakırköy’den, Sabiha Gökçen’e de Pendik’den rahatlıkla ulaşılabilir. Bu nedenle Bursa’dan Bakırköy ve Pendik’e BUDO seferi talep ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Altepe, “Bursa’nın sağlık turizminde önemli bir potansiyeli bulunuyor. Bu potansiyelin değerlendirilmesi için Belediye olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. BUDO seferleri ilk olarak Kabataş’a başlıyor. Daha sonra bu seferleri başka noktalara da yapabiliriz. Şu an açıklamadığımız bir çok alternatif üzerinde çalışıyoruz. Zamanı gelince bunları da açıklayacağız” diye konuştu.

BUSAT Başkanı Esgin, Bursa Havayolları konusunda yapılan çalışmaları da ilgiyle takip ettiklerini belirterek çalışmaların yakın bir gelecekte meyve vereceğine inandığını söyledi. Ziyaret sonrasında BUSAT Başkanı Esgin, Başkan Altepe’ye sağlık turizmine verdiği destekten dolayı plaket takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: