BUSİAD Başkanı Yöney GESİAD'ı Ziyaret Etti

Bursa Sanayici ve İş Adamları Derneği (BUSİAD) Başkanı Oya Coşkunöz Yöney, Bursa Genç Sanayici İş Adamları ve Yöneticileri Derneği'ni (GESİAD)

Bursa Sanayici ve İş Adamları Derneği (BUSİAD) Başkanı Oya Coşkunöz Yöney, Bursa Genç Sanayici İş Adamları ve Yöneticileri Derneği'ni (GESİAD) ziyaret etti.

Yöney, ziyarette, Türkiye'deki firmaların yüzde 98'i küçük ve orta ölçekli işletme (KOBİ) olduğunu belirterek, kurumsallaşması anlamında çalışmaların yapılmaması halinde bunların KOBİ olarak kalmaya devam edeceğini söyledi.

Türkiye'nin genel olarak kalkınması için bu konuda GESİAD ve BUSİAD gibi derneklere çok iş düştüğünü ifade eden Yöney, "Üyelerimize kurumsallaşmaları konusunda fayda sağlamak için çalışmalıyız" dedi.

Reklam
Reklam

GESİAD Başkanı Emre Varlık, yurt dışı ilişkiler konusunda çalışmalar yaptıklarını belirterek, Güney Kore ile bu bağlamda irtibat halinde oldukları söyledi.

İkili iş görüşmeleri ve iş gezileri organize ettiklerini belirten Varlık, "Biliyorsunuz ki Kore, iş makineleri, enerji ve gemi inşaat sanayi üzerine önemli gelişmeler katediyor. Dernek olarak bu ülkeleri ziyaret edeceğiz. Bir de Kore'de bulunan ve oradaki pek çok büyük firmaya danışmanlık yapan bir danışmanımız var. Kendisi buradaki firmalarımıza da ayrıca danışmanlık yapacak" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: