Business Cup 2012’de Heyecan Başlıyor

Türkiye ve Kıbrıs’ın en büyük halı saha ligi olma özelliğini taşıyan iddaa Rakipbul Ligi’nin organizatörü...

Türkiye ve Kıbrıs’ın en büyük halı saha ligi olma özelliğini taşıyan iddaa Rakipbul Ligi’nin organizatörü Fairplay Organizasyon, sadece şirket çalışanlarından oluşan 80 takımın katılacağı “Business Cup 2012” 7 Ekimde start alıyor..

Fairplay Organizasyon tarafından Ekim-Aralık ve Nisan-Haziran dönemlerinde olmak üzere yılda 2 kez organize edilecek turnuvanın önümüzdeki ilk etkinliği, 7 Ekim’de start alacak. 7 Ekim-2 Aralık tarihleri arasındaki 9 haftalık süreçte pazar günleri saat 10.00-18.00 saatleri arasında oynanacak. Business Cup 2012’nin il etaplarının şampiyonlarının belirlenmesinin ardından 8-9 Aralık tarihlerinde Türkiye Finalleri gerçekleştirilecek. Business Cup 2012 kura çekimi, turnuvanın organize edildiği her ilde 4 Ekim günü, katılımcı şirket yöneticilerinin katılacağı bir de tanışma kokteyli yapılacak.

Reklam
Reklam

Business Cup 2012, İstanbul, Ankara, Bursa ve İzmir’de 20’şer şirket takımının katılımı ile düzenlenecek. Business Cup Futbol Ligi'nde yer alan katılımcı şirketler, en az 2 aylık sigortalı çalışanlarını oynatabilecekler. 12 kişilik Resmi Takım Listesi içerisinden kişisel sözleşmeli, stajyer statüsünde ise toplamda en fazla 3 oyuncu bulundurabilecekler. Grup şirketleri Business Cup 2012’ye birbirinden bağımsız veya isterlerse beraber de katılabiliyor. İl Şampiyonu olan takımlar, Business Cup 2012’nin 60 cm boyundaki dev kupasını müzelerine götürürlerken, teknik direktör ve futbolculara altın madalya, katılımcı firma yetkilisine ise plaket verilecek. Türkiye Şampiyonu olacak takım ise İtalya’da özel olarak yaptırılan el yapımı Business Cup 2012 Şampiyonluk Kupası’nın sahibi olacak. Takım kadroları, fotoğraflar ve maç öncesi ve sonrasında gerçekleştirilecek röportajlar ise turnuvanın resmi internet sitesi www.businesscup.com.tr web sitesinden yayınlanacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: