BUTGEM mezunlarına uluslararası sertifika

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Vakfı(BUTGEM) Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Parseker ile Potsdam Ticaret...

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Vakfı(BUTGEM) Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Parseker ile Potsdam Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Sorumlusu Wolfgang Spiess, BUTGEM mezunlarına uluslararası sertifika verilmesini sağlayacak bir protokol imzaladı.
Söz konusu protokol ile 28 Kasım’da BUTGEM’de başlayacak gaz altı ve argon kaynakçılığı eğitimlerinin sonunda verilecek sertifikalar, Almanya Mesleki Yeterlilik Merkezi (TÜV) onaylı uluslararası geçerliliğe sahip olacak.
BUTGEM Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Parseker ve Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Yılmaz tarafından ağırlanan Potsdam Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Sorumlusu Wolfgang Spiess ve Potsdam Meslek Okulu Müdürü Karl-Heinz Ganzleben ile karşılıklı işbirliği yapılabilecek mesleki eğitim branşları, eğitim programları ve eğitmen değişimleri gibi konularda fikir alışverişinde bulunuldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz