'Bütün Şehit Ve Gazi Çocuklarını Okutmaya Hazırız'

Nevşehir Özel Lara Koleji Müdürü Ulaş İnönü, kontenjan kısıtlaması olmaksızın bütün şehit veya gazi çocuklarına...

Nevşehir Özel Lara Koleji Müdürü Ulaş İnönü, kontenjan kısıtlaması olmaksızın bütün şehit veya gazi çocuklarına kapılarının açık olduğunu söyledi.

Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi başkanlığındaki dernek üyeleri, Nevşehir Özel Lara Koleji Müdürü Ulaş İnönü’yü makamında ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.

Ziyarette konuşan Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi, "2008 yılından beri şehit ve gazi ailelerimizin çocukları Lara Koleji’nde ücretsiz olarak eğitim görmektedir. Biz de bu nedenle ziyaret ederek teşekkür etmek istedik. Yeni kayıt döneminde de öğrencilerimizin kayıtlarını yaptırdık. Bize Müdürümüz her zaman yardımcı oldu. Çalışmalarımızda, maddi ve manevi her türlü sıkıntımızda kapısını çaldığımız yerlerden bir tanesi de Lara Koleji’dir. Tüm şehit ve gazi ailelerimiz adına bir kez daha teşekkür ediyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Özel Lara Koleji Müdürü Ulaş İnönü ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şehit ve gazi ailelerinin başlarının tacı olduğunu kaydeden İnönü, “Özel okullar belli bir kontenjan dahilinde şehit veya gazi çocuklarını okutmak zorundadır. Devletin verdiği kontenjan hiç önemli değil, bize 'ildeki 30 şehit veya gazi çocuğunu okutacaksınız denirse' hepsine 'tamam' deriz. Biz bunu çocuklarımızın hak ettiğini düşünüyoruz, hediye veriyoruz gibi kesinlikle düşünmüyoruz. Biz olaya ticari olarak bakmıyoruz. Okulumuzun, dershanelerimizin, yurtlarımızın kapılarının sonuna kadar açık olduğunu bir kez daha belirtmek istiyorum. 2 çocuk alıp kontenjanı doldurabiliriz ama ben çevremde tanıdıklarıma bile 'tanıdığınız gazi veya şehit çocuğu varsa söyleyin, irtibata geçelim, okulumuzun kapılarını onlara da açalım' diye söylüyorum. Yetiştirebildiğimiz kadar yetiştirelim. Derneğimizin faaliyetlerini basından takip ediyoruz. Çok güzel etkinliklere imza atıyorsunuz. Çocuklara b ir bakıma babalık ta yapıyorsunuz. Geliyorsunuz, ziyaret ediyorsunuz, durumlarını takip ediyorsunuz. Herkesten önce kayıtlarını yeniliyor, hediyelerini takip ediyorsunuz. Bundan mutluluk duyuyoruz. Başarılı dernek çalışmalarınızdan dolayı da tebrik ediyoruz." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi tarafından Özel Lara Koleji Müdürü Ulaş İnönü’ye teşekkür plaketi verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: