Büyük Ankara &Moskova Sirki, Son Kez Izleyicileriyle Buluşacak

Büyükşehir Belediyesi’nin gelenekselleştirerek, 14. kez Ankaralılarla buluşturduğu Büyük Ankara&Moskova Sirki, ikişer gösteri ile Başkent’te son...

Büyükşehir Belediyesi’nin gelenekselleştirerek, 14. kez Ankaralılarla buluşturduğu Büyük Ankara&Moskova Sirki, ikişer gösteri ile Başkent’te son 2 gününü yaşayacak.

ASKİ Spor Salonu’nda bu hafta sonu, 15 ve 16 Aralık tarihlerinde saat 14.00 ve 18.00’da son kez Başkentlilerin karşısına çıkacak olan sirk ekibi, izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşatmayı hedefliyor.

Kurban Bayramı’nın 2. günü başlayan ve 75 gösteri gerçekleştiren sirki, bu yıl yaklaşık 350 bin kişi izledi. Her yıl olduğu gibi bu yıl da ilköğretim öğrencilerinin hafta içi ücretsiz taşındığı sirk, üniversite öğrencileri için de özel gösteriler yaptı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: