"Büyük bir moral olacak"

Fenerbahçeli futbolcu Selçuk Şahin, Turkcell Süper Lig'de 21 Mart Cuma günü Kasımpaşa ile yapacakları karşılaşmada, galibiyetten başka bir şey düşünmediklerini söyledi.
Selçuk, FBTV'ye yaptığı açıklamada, Kasımpaşa ile yapacakları karşılaşmanın şampiyonluk yolunda çok önemli bir mücadele olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti: "Ligde galip gelmemizi gerektiren son haftalara geldik. Her maçı kazanmamız gerekiyor. Konyaspor karşısında deplasmanda farklı galip gelmeyi başardık. Deplasman maçı olmasının yanı sıra zeminin top oynamaya pek de elverişli olmaması nedeniyle ilk yarı istediğimiz performansı sergileyemedik. Ancak ikinci yarıda tüm bu zorluklara ayak uydurduk ve galip gelmeyi başardık. Bunun devamının geleceğini umut ediyorum. Bizim takımımız skor ne olursa olsun maçı lehine çevirebiliyor. Maç sonunda gülen taraf olmak istiyoruz ve bunu çoğunlukla da başarıyoruz. Kazanmayı öğrenmek bir takım için önemlidir. Biz de bunu öğrendik."
Ligin son haftalarının şampiyonluk mücadelesi açısından zor olacağını belirten Selçuk, "Kasımpaşa ligde bir yükseliş yaşıyor. İyi bir takım yapısına sahipler. Ancak bizim bu maçı kazanmamız gerekiyor. Beşiktaş derbisi öncesinde puan kaybetmek istemiyoruz. Bu nedenle bu maçlar çok önemli. Kasımpaşa maçını almalıyız. Bu karşılaşma sonrasında hem Şampiyonlar Ligi'nde hem de ligde zorlu haftalara gireceğiz. Bu maçı kazanmamız durumunda bizim için büyük bir moral olacak. Aksi bir sonucu düşünmüyoruz. Ama yine de rakibimize karşı dikkatli olmalıyız" diye konuştu.

Reklam
Reklam