Büyük Birlikten Akay"a Hayırlı Olsun Ziyareti

Büyük Birlik Partisi İzmir İl Başkanı Ahmet Bereket ve yönetim kurulu üyeleri AKP İl Başkanı...

Büyük Birlik Partisi İzmir İl Başkanı Ahmet Bereket ve yönetim kurulu üyeleri AKP İl Başkanı Ömer Cihat Akay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten son derece memnun kaldığını dile getiren AKP İl Başkanı Ömer Cihat Akay " Kongre sonucu yeniden İl Başkanlığı görevine geldim. İlk göreve geldiğim günden bu yana Büyük Birlik Partisi nezaket ziyaretlerini sürdürüyor. Siyasi düşünce ne olursa olsun Türkiye’de siyasi birliktelik için yapılan ziyaretleri olumlu buluyoruz. İzmir de siyaset diyalogunun olması hem İzmir hem de Türkiye siyaseti için başarılı bir hareket" dedi. Büyük Birlik Partisi İzmir İl Başkanı Ahmet Bereket; “Kongre sonucu AKP İl Başkanı Ömer Cihat Akay’a görevinin hayırlı olması dilemek için geldik. Sıkıntılı bir kongre süreci yaşadı. Hak yerini buldu. Akay, layık olduğu yere ulaştı. Kendisini daha iyi yerlerde görmek istiyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Kendilerine yakın gördükleri siyasi düşüncedeki partilerle bir arada olmaya özen gösterdiklerini belirten BBP İl Başkanı Bereket, İktidarın il başkanı olmanın zor bir görev olduğunu ifade ederek bu zor görevde Akay’a görevinde başarılar diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: