"Büyük fark var"

Dirk Kuyt, Antalya kampının takımın havasını değiştirdiğini söyledi, İlk yarıdaki Fenerbahçe ile şimdiki Fenerbahçe arasında büyük fark var. Bir defa yüzümüz gülüyor. En önemli değişim de bu. Herkes şampiyonluğa, başarıya inanıyor dedi.

Fenerbahçe'nin ligin ikinci yarısında çok şeyler beklediği yıldız ismi Dirk Kuyt, Antalya kampının değerlendirmesini yaptı.

[

* SÜPER LİG PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN](http://iddaa.mynet.com/puandurumu?ligid=1%22)

CANLI MAÇ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Sezonun ilk devresindeki atmosferle şu an arasında büyük farkların bulunduğuna dikkat çeken Hollandalı oyuncu, Karabükspor maçı sonrası oluşan karamsar ve kötü havanın tamamen dağıldığını belirtti.

Reklam
Reklam

2013'ün ilk resmi maçı olan 1461 Trabzonspor karşılaşmasında bir gol atarak moral depolayan Kuyt, Artık gülüyoruz. Fenerbahçe'deki en büyük değişim bu. Hepimiz bir aradayız. Kamp boyunca defalarca oturup konuştuk. Birlik olmadan başarının da gelmeyeceğini birbirimize anlattık. Ve sonuçta kenetlendik. İlk yarıda olmayan tek şey yüzümüzdeki gülümsemeydi. Şimdi ise herkesin yüzü gülüyor. Herkes şampiyonluğa, başarıya inanıyor. Bu olumlu tablo mutlaka sahaya yansıyacaktır dedi.

Hollandalı oyuncu, Teknik Direktör Aykut Kocaman'ı çok sevdiğini de ifade ederek Aykut hoca hiç bir zaman bizi bırakmadı. Hem iyi bir insan, hem de iyi bir teknik adam. 24 saatini takım için harcıyor. Onu hepimiz çok seviyoruz. Bunu da sahada göstereceğiz. Kendisine bir söz verdik, bunu tutmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Şu an Galatasaray ile aramazıdaki altı puanlık farkın çok önemli olmadığını düşünüyoruz. Eğer biz istediklerimizi sahaya yansıtırsak bu fark da kolayca kapanır. Fenerbahçe taraftarının içi rahat olsun. Onların arzuladığı takım ikinci yarı sahne alacak diye konuştu.

Reklam
Reklam

Sneijder için yorum yok
Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Sneijder hakkında da yorum yapan Kuyt, Takımlar ihtiyaçlarına göre transfer yapıyor. Her takımın ihtiyacı farklı. Sneijder ile sürekli konuşuyorum ama konuştuklarımı paylaşmam doğru olmaz. Türkiye'ye gelip gelmeyeceğini hep birlikte göreceğiz ifadelerini kullandı. (milliyet)