Büyük Jack&Jones fırsatları başladı! Çabasız şıklık sunan ürünlerde %50'ye varan indirimler sizi bekliyor

Modada tercihiniz kaliteli ve dayanıklı ürünlerden yanaysa Jack&Jones indirimlerine mutlaka göz atmalısınız! Kış soğuklarını derinden hissettiğimiz şu günlerde, sizi sıcacık tutacak dış giyim ürünlerine ihtiyacınız varsa %50 indirimiyle öne çıkan Jack & Jones JCOLAB AW23 Parka'ya ve daha pek çok ürüne yer verdiğimiz bu içeriğimize bakmadan geçmeyin.

Spor ve klasik tarzı, trendlerle birleştiren Jack&Jones, stil sahibi erkeklerin favori markaları arasında yer alıyor. Her tarza ve beğeniye uygun erkek giyim ürünleriyle dünya çapında milyonlarca kişiye ulaşan markanın montları, kabanları, sweatshirtleri, gömlekleri çokça tutuluyor. Amazon Günün Fırsatları kapsamında %50'ye varan indirimlerle satışta olan Jack&Jones ürünleri içinde yüksek indirim oranıyla dikkatimizi çeken ürünleri sizin için bir araya getirdik. 5310 TL indirimle sahip olabileceğiniz Jack & Jones JCOLAB AW23 Parka'dan sweatshirtlere, gömleklereindirimdeki Jack&Jones ürünleri incelemek isterseniz acele edin!

1. Jack & Jones JCOLAB AW23 Parka


Su geçirmez dış yüzeye sahip Jack & Jones JCOLAB AW23 Parka, yağmur veya kar gibi hava koşullarında sizi kuru tutar. İç kısmında yer alan yalıtım malzemesi, soğuk havalarda sıcak tutmanıza yardımcı olur. Kapüşonu başınızı korumak ve sıcak tutmak için ayarlanabilir bir şekilde tasarlanmıştır. Ön kısmında hem fermuarlı hem de düğmeli bir kapanış sistemi bulunur. Bu, daha fazla koruma sağlar ve rüzgarın içeri girmesini önler. Parkanın dışında ve içinde kullanışlı cepler mevcuttur. Bunlar, telefon, cüzdan, anahtar gibi kişisel eşyalarınızı taşımanıza yardımcı olur. Jack & Jones markasının tasarımları genellikle modern ve şık olup JCOLAB AW23 Parka da bu tarzı yansıtır.

Ürünü İncele

2. Jack & Jones ORIGINALS JORVOLUME SWEAT ZIP HOOD BLK Sweatshirt


Ayarlanabilir ve fermuarlı kapüşon tasarımına sahip Jack & Jones ORIGINALS JORVOLUME SWEAT ZIP HOOD BLK Sweatshirt, rahat kesimdir ve ekstra hareket özgürlüğü sunar. Ön kısmında tam boy fermuarlı bir kapanış sistemi bulunur. Bu, kolay giyip çıkarmanıza ve hava koşullarına göre ayarlamanıza olanak sağlar. Kullanışlı yan ceplere sahip olan sweatshirtin cepleri elinizi ısıtabileceğiniz veya küçük eşyalarınızı saklayabileceğiniz bir yer sağlar. Yüksek kaliteli bir malzemeden üretilen ürün zun ömürlü bir ürün sunar ve giydiğinizde rahatlık hissi sağlar.

Ürünü İncele

3. Jack & Jones PREMIUM JPRBLUCLOUD JACKET Sweatshirt


Hafif ve rahat tasarımıyla öne çıkan Jack & Jones PREMIUM JPRBLUCLOUD JACKET Sweatshirt, her mevsimde rahatlıkla kullanılabilir. Sweatshirt, tarz ve şıklık sağlamak için ince detaylarla tasarlanmıştır. Örneğin, fermuarlı veya düğmeli kapanış sistemine, kapüşona ve ceplere sahiptir. Günlük kullanım için idealdir ve farklı kıyafetlerle kolayca kombinlenebilir.

Ürünü İncele

4. Jack & Jones PANTS STUDIO JPSTGORDON JJJAMES Pantolon


Kullanıcılar ne diyor?

  • "Jack&Jones kalitesi belli, orjinal ürün. Bangladeş üretimi. Yumuşacık, saf pamuk, dikişi ve kumaşı çok kaliteli. Bedeninize göre almalısınız, rahat geniş kesimli, çok şık, beğenerek kullanıyorum, tavsiye ediyorum. Teşekkürler Amazon Türkiye..."

  • "Mükemmel ürün. İçi yünlü, kalın, tam kışlık. Mükemmel."
Ürünü İncele

5. Jack & Jones JCOLUNAR SWEAT MOCK NECK Sweatshirt


Yüksek yakalı tasarımıyla öne çıkan Jack & Jones JCOLUNAR SWEAT MOCK NECK Sweatshirt, boynunuzu daha iyi korur ve ekstra sıcaklık sağlar. Trendy tarzı yansıtan modern bir tasarıma sahip ürün, tüm kombinlerinize uyum sağlar. Rahat kesimi sayesinde hareket özgürlüğü sunar. Kullanışlı cepleri küçük eşyalarınızı taşımak veya ellerinizi ısıtmak için ekstra depolama alanı oluşturur.

Ürünü İncele

6. Jack & Jones JJICREEK JJSHIRT AA 399 Gömlek


Klasik bir kesime sahip ve vücuda oturan Jack & Jones JJICREEK JJSHIRT AA 399 Gömlek, yüksek kaliteli kumaşı sayesinde uzun ömürlü bir kullanım sunar. Şık ve trend görünümüyle öne çıkan gömlek, hem klasik hem spor kombinlerinize uyum sağlar. Kullanıcılarından tam not almayı başaran ürünle tarzınızı yükseltmeye ne dersiniz?

Ürünü İncele

7. Jack & Jones JACWHITE TRUNKS 5-PACK Boxer Külot


Kullanıcılar ne diyor?

  • "Harika görünüyor, yumuşak elastik, mükemmel uyum."

  • "Çok memnunum."
Ürünü İncele

8. Jack & Jones CORE JCONIGHT SWEAT CREW NECK FSTSweatshirt


Yuvarlak yakalı, rahat kesim Jack & Jones CORE JCONIGHT SWEAT CREW NECK FSTSweatshirt, basit ve minimal tasarımıyla tüm kıyafetlerle kolayca kombinlenebilir ve her tarza uyum sağlar. Kış ayları başta olmak üzere dört mevsim kullanıma uygun olan ürün, yüksek kaliteli kumaşı ve özenli işçiliğiyle dikkat çeker. Jean ceketlerin içine ya da eşofmanların üzerine tercih edebileceğiniz çabasız şıklık sunan bu sweatshirt ile olduğunuzdan daha havalı görüneceğinizden emin olun!

Ürünü İncele

9. JACK & JONES Classic Melanj Gömlek


Klasik fit kesime sahip JACK & JONES Classic Melanj Gömlek, günlük giyim için son derece şık bir seçim. Düz yaka tasarımıyla dikkat çeken gömleğin melanj desenleri bulunuyor. Bu desen, kumaşa farklı renk ve efektler katarak benzersiz bir dokunuş ve stil kazandırıyor. Pamuklu kumaşa sahip ürünün bakımı da oldukça kolay. Çok sık yıkama, ütüleme veya özel bakım gerektirmeyen ürünle tarzınıza sade bir şıklık katmaya ne dersiniz?

Ürünü İncele

10. Jack & Jones JJERUSH ANORAK JACKET SN Ceket


Hafif ve dayanıklı malzemeden üretilen Jack & Jones JJERUSH ANORAK JACKET SN Ceket, popüler anorak tasarımına sahip. Anorak, boyundan geçen tek bir fermuar veya düğme ile açılıp kapanıyor. Bu tasarım, ceketin hava koşullarına karşı daha iyi bir koruma sağlamasını sağlıyor. Ayarlanabilir bağcıklarla birlikte gelen kapüşonu sayesinde rüzgarlı havalarda veya yağmurlu günlerde başınızı koruyabilmenize imkan tanıyan bu ceket, modern ve şık bir görünüme sahip olmasının yanında hafif ve katlanabilir tasarımıyla da dikkat çekiyor. Bu sayede seyahat ederken veya günlük hareketlilikte kolayca yanınızda taşıyabilirsiniz.

Ürünü İncele

11. Jack & Jones JJANKER SWEAT HOODSweatshirt


Kullanıcılar ne diyor?

  • "Renkler belirtildiği gibi. Yıkandıktan sonra yıpranmadı."

  • "Oldukça iyi. Bayıldım."
Ürünü İncele

12. Jack & Jones JORVESTERBRO TEDDY SWEAT HOOD SN Sweatshirt


Jack & Jones JORVESTERBRO TEDDY SWEAT HOOD SN Sweatshirt, rahatlığına ve yumuşaklığına hayran kalacağınız bir ürün. Kapüşon detayı ve ön kısmındaki kanguru cep detayıyla öne çıkan bu sweatshirt, açık rengiyle tüm kombinlerinize uyum sağlar. Soğuk kış günlerinde montların, kabanların altından tercih edebileceğiniz ürünü serin havalarda tek başına giyebilirsiniz. Isı yalıtımlı, hafif kumaşıyla üşümek nedir unutacağınız bu ürüne bir şans vermeye ne dersiniz?

Ürünü İncele

13. JACK & JONES CORE JCOCLASSIC TWILL SWEAT ZIP HOOD Sweatshirt


Yüksek kaliteli pamuklu kumaştan üretilen JACK & JONES CORE JCOCLASSIC TWILL SWEAT ZIP HOOD Sweatshirt, klasik kapüşonlu sweatshirt modeli olarak karşımıza çıkıyor. Ön kısmında tam boy fermuar bulunan ürün, kolayca giyilip çıkarılabiliyor. Kapüşonu soğuk havalarda ekstra koruma sağlayan sweatshirtün yan kısımda yer alan iki adet cebi de elinizdeki küçük eşyaları koymanız veya ellerinizi ısıtmak için ideal. Sadelikten yana olanların her şekilde kombinleyebileceği ürün, hem günlük giyim hem de spor aktiviteleri için mükemmel bir seçenek.

Ürünü İncele

Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz. Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Mynet bağlantılardan gelir/komisyon elde edebilir. Satın alım sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.