Büyük ödül için son hafta 3/4 Ekim

Marmara Park AVM'de, üç haftadır düzenlenen Karaoke yarışması büyük ilgi gördü.

Bugüne kadar, yaklaşık 300 kişi yarışmacı katıldı. Yarışmaya katılanlar hem eğlendiler, hemde yarışmaya katılmanın heyecanını yaşadılar. Yarışma sonunda hayran oldukları sanatçıyla aynı sahneyi paylaşmanın hayaliyle final sonuçlarını bekleyen yarışmacılar en çok Hande Yener, Sinan Akçıl, Nil Karaibrahimgil, Gülşen, Gökhan Tepe, İrem Derici ve Demet Akalın'ın en popüler şarkılarını seslendirdiler. "Mikrofon Sende Var mısın Söylemeye " sloganıyla düzenlenen "Karaoke" yarışmasının son haftası 3 ve 4 Ekim günlerinde gerçekleşecek.
Best Fm in medya sponsorluğunda düzenlenen yarışmada, Karaoke şarkısını en iyi seslendiren yarışmanın birincisi, 25 Ekim'de hayalindeki sanatçı ile aynı sahneyi paylaşmanın heyecanı yaşayacak.
Marmara Park AVM etkinlik yöneticileri, "Karaoke" yarışmasının sonuncuda birinci olan yarışmacının, hayranı olduğu sanatçı kim olursa olsun aynı sahneyi paylaşma fırsatı vereceğiz" diyor.
Etkinliğin son haftasında yine keyifle zaman geçirmek isteyenler, hayalini gerçekleştirmek için sesine güvenenler Marmara Park da hazırlanan özel dekorlu "karaoke" odası 3 /4 Ekim'de sizleri bekliyor.