Büyük Önder Atatürk'ü Anıyoruz

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümsüzlüğe uğurladığımız günün yıl dönümünde hepimize düşen görev, onu ve en

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümsüzlüğe uğurladığımız günün yıl dönümünde hepimize düşen görev, onu ve en büyük eseri Cumhuriyet'i anlamak, Cumhuriyetin getirdiği değerleri korumak, Türkiye'yi aydınlık yarınlara taşımaktır" ifadelerini kullandı.

Lekesiz, 10 Kasım nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 74. yıl dönümünde kendisini saygı ve rahmetle andıklarını kaydetti.

Gücünü milletine olan güveninden ve inancından alan Atatürk'ün, milletin bağımsızlık sevdasını harekete geçirerek, eşsiz bir zafer kazandığını belirten Lekesiz, bu eşsiz zaferle, kurduğu Türkiye Cumhuriyet Devleti'ni taçlandırdığını bildirdi.

Reklam
Reklam

Lekesiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümsüzlüğe uğurlandığı günün yıl dönümünde, herkesin üzerine düşen görevin, onu ve en büyük eseri Cumhuriyet'i anlamak, Cumhuriyet'in getirdiği değerleri korumak ve Türkiye'yi aydınlık yarınlara taşımak olduğunu belirtti.

Muhabir: Hatay / Abdulgafur Kılıç

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: