Büyük Önder Atatürk'ü Anıyoruz

AK Parti Kars İl Başkanı Ensar Erdoğdu, tüm nesillerin, Atatürk'ü çok iyi tanıması, iyi anlaması ve hedefleri hakkında bilgi sahibi

AK Parti Kars İl Başkanı Ensar Erdoğdu, tüm nesillerin, Atatürk'ü çok iyi tanıması, iyi anlaması ve hedefleri hakkında bilgi sahibi olmasının ülkenin geleceği açısından önem taşıdığını bildirdi.

Erdoğdu, Atatürk'ün ebediyete intikalinin 74. yıl dönümü nedeniyle yayımladığı mesajında, gelecek nesillerin aynı şuur ve inançla, Cumhuriyeti çok daha müreffeh bir devlet haline getireceklerine olan inancının tam olduğunu belirtti.

Atatürk'ün temel felsefesinin, ülkeyi muasırlaştırmak, milletin sahip olduğu imkanları güçlendirmek, Türkiye'yi birlik ve beraberlik içinde çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak olduğunu vurgulayan Erdoğdu, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Tüm nesillerin, Atatürk'ü çok iyi tanıması, iyi anlaması ve hedefleri hakkında bilgi sahibi olması, ülkemizin geleceği açısından büyük önem taşımaktadır. Türkiye, bugün Cumhuriyetimizin kuruluş idealine uygun olarak özgür ve müreffeh dünyanın güçlü bir ülkesi, medeni milletler camiasının saygın bir üyesi haline gelmiştir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Cumhuriyet değerlerimizi her türlü siyasi ve toplumsal tartışmanın üzerinde tutmaya devam edeceğiz."

Muhabir: Ercüment Daşdelen / Ayşe Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: