Büyük Önder Atatürk'ü Anıyoruz-Saruhanlı'da Atatürk'e Saygı Yürüyüşü Yapıldı

Saruhanlı'da, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 74. yılı nedeniyle "Atatürk'e Saygı Yürüyüşü" yapıldı.

Saruhanlı'da, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 74. yılı nedeniyle "Atatürk'e Saygı Yürüyüşü" yapıldı.

Nuriye beldesi ile Kemiklidere Köprüsü arasındaki 5 kilometrelik güzergahta düzenlenen "Atütürk'e Saygı Yürüyüşü"ne, Saruhanlı Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Garnizon Komutanı Üsteğmen İlyas Pekdemir, Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı ve diğer protokol üyeleri ile siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşların katıldı.

Kaymakam Otcu, yürüyüş sonunda yaptığı açıklamada, Atatürk'ü rahmet ve minnetle andıklarını ifade ederek, onu kaybetmenin acısını ilk günkü tazeliği ile yüreklerinde hissettiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Büyük Önder Atatürk'ün, kısa ömrüne sığdırdığı eşsiz başarıların, bugün halen dünya milletlerinin takdirlerine şayan olduğunu ifade eden Otcu, "Bu gurur bizlere aittir. Taşıdığımız bu gururla onun bizlere hediyesi olan varlığımızın yegane sebebi cumhuriyetimizi koruyacak, şanlı bayrağımızın mavi göklerde her daim dalgalanmasını sağlayacağız" dedi.

Muhabir: Muammer Kökcüoğlu / Mustafa Yıldırım

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: