Büyük Önder Atatürk'ün Denizli'ye Gelişinin 82. Yıldönümü-Gün Anısına Çeşitli Etkinlikler Düzenlenecek

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, Denizli'ye gelişinin 82. yılı çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, Denizli'ye gelişinin 82. yılı çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Denizli'ye gelişinin 82. yılı dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenlenecek.

Valilik önünde 4 Şubat Pazartesi günü saat 09.30'da Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başlayacak kutlamalar, daha sonra Atatürk Etnografya Müzesi ziyareti ve Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda Pamukkale Üniversitesi'nden Doç. Dr. Ercan Haytoğlu'nun konuşmacı olarak yer aldığı "Atatürk'ün Denizli ziyareti" konulu konferansla devam edecek.

Reklam
Reklam

Denizli Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonu'nda, "Atatürk'ün Denizli'yi ziyareti" konulu fotoğraf ve resim sergisinin de açılacağı etkinlikler kapsamında, Denizli Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu da Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde anma konseri verecek. Ücretsiz olarak izlenebilecek konserde, koro tarafından Atatürk'ün sevdiği şarkılar seslendirilecek.

Muhabir: Mustafa Dermencioğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: