Büyük Şef göreve!

Ersun Yanal'ın 'Büyük Şef' lakablı yeni transfer Song ile özel bir görüşme yapıp, "Bu takımın büyük bölümü genç. Onlara öğreteceğin çok şey var" dediği öğrenildi.

‘Yükün daha ağır' Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın yeni transfer Rigobert Song'tan beklentisi büyük... Önceki gün 2 yıllık imza atan Kamerunlu yıldız ile tecrübeli çalıştırıcının özel bir görüşme yapıp, beklentilerini dile getirdiği öğrenildi. Ersun Yanal'ın Afrika'da ‘Büyük Şef' lakabıyla bilinen başarılı savunmacıya, "Sana çok güveniyorum. Bu sezonki kadromuz ağırlıklı olarak gençlerden kurulu. Onlara öğreteceğin çok şey var. Deneyimlerini aktarmalısın. Bu nedenle yükün diğerlerine göre daha ağır" dediği belirtildi.

Reklam
Reklam

‘Siz merak etmeyin' Song'un da Yanal'ın kendisine gösterdiği bu ilgiye teşekkür edip, "Siz merak etmeyin. Trabzon insanının takımlarına olan bağlılığını ve tutkusunu çok iyi biliyorum. Benimle ilgili beklentilerin de farkındayım. Bunları boşa çıkarmamak için elimden geleni yapacağım. Güveninizi boşa çıkarmayacağım. Özlenen Trabzonspor'u geri getireceğiz" diye karşılık verdiği ifade edildi. Bu arada ilk idmanına çıkan Rigobert Song'u takım arkadaşlarına kaptan Hüseyin Cimşir'in tanıştırdığı kaydedildi.