Büyük Taarruz kutlamaları bu yıl sınırlı katılımla yapılacak

Afyonkarahisar’da 25-30 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan Büyük Taarruz Zafer Haftası 98.

Afyonkarahisar’da 25-30 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan Büyük Taarruz Zafer Haftası 98. Yıl Dönümü Kutlama’ etkinlikleri Korona virüs (Covit-19) tedbirleri kapsamında bu yıl sadece protokol düzeyinde katılımla yapılacak.
Konu ile ilgili Afyonkarahisar Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, etkinliklerin belirtilen tarihler arasında yapılacağı belirtilerek, “İlimizde 25-30 Ağustos tarihleri arasında yapılması planlanan ‘Büyük Taarruz Zafer Haftası 98. Yıl Dönümü Kutlama Programı’ Covid-19 tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığımızın emirleri doğrultusunda sadece protokol düzeyinde sınırlı katılımla yapılacak. Etkinlikler çelenk sunma ve şehitlik ziyaretleri şeklinde gerçekleştirilecektir” denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz