Büyük Zafer'in 90. Yıl Dönümü

Uşak'ta, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü, kent merkezinde gerçekleştirilen törenle kutlandı.

Uşak'ta, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü, kent merkezinde gerçekleştirilen törenle kutlandı.

Törenler Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Fuat Kömürcü, Belediye Başkanı Ali Erdoğan'ın Atatürk Anıtı'na çelenk koymasıyla başladı.

Çelenklerin sunulmasının ardından Vali Mehmet Ufuk Erden, makamında tebrikleri kabul etti.

Daha sonra kent merkezinde Vali Mehmet Ufuk Erden, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Fuat Kömürcü ve Belediye Başkanı Ali Erdoğan halkın bayramını kutladı.

Reklam
Reklam

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Uşak İl Jandarma Komutanlığı Merkez İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Umut Üzerdik, yaptığı konuşmada, "Kurtuluş Savaşı sadece işgal ordusuna karşı değil, aynı zamanda fakirliğe, imkansızlıklara, hastalığa ve açlığa karşı kazanılmıştır. Sürdürülen şanlı mücadele zaferle sonuçlanmıştır" dedi.

Tören, öğrencilerin okuduğu şiirlerin ardından askeri birliklerin geçit resmi ile sona erdi.

30 Ağustos Zafer Bayramının 90. yıl dönümü, Eşme ilçesinde de kutlandı. Cumhuriyet Meydanında, Atatürk anıtına çelenklerin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, Eşme Kaymakamlığında Vali Yardımcısı Osman Okay tarafından tebrikler kabul edildi.

Kutlamalara, Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Harun Bulut, Belediye Başkan vekili Ülkü Dizdaş, Eşme Emniyet Müdürü Mehmet Kocakalay, Milli Eğitim Müdürü Erhan Ertem, İlçe Müftüsü Mehmet Ersöz, AK parti İlçe Başkanı Ali Akal, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Vali yardımcısı Osman Okay ve protokol üyeleri İlçe Jandarma Bölük Komutanlığını ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Muhabir: Soner Kılınç / Ahmet Kılıç

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: