Büyükaslan, TOKİ Sakinlerinin Sorunlarını Dinledi

Adıyaman Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, eski tekel barakaları yerine yapılan TOKİ konutları sakinleriyle bir...

Adıyaman Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, eski tekel barakaları yerine yapılan TOKİ konutları sakinleriyle bir araya gelerek, sorunlarını dinledi.

TOKİ konutlarında gerçekleşen geniş katılımlı toplantıda, Başkan Büyükaslan’a, Belediye başkan yardımcıları Hacı Yusuf Bilgin, Ebubekir Fırat, Fen İşleri Müdürü Mahmut Tekin, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ahmet Mürsel Pancar eşlik etti.

TOKİ konutlarında oturanların tamamının katıldığı toplantıda, konut sakinleri sorunlarını bir bir anlatırken, Başkan Büyükaslan ve beraberindekiler, “söz uçar yazı kalır” düsturuyla sorunları not aldı. Daha sonra bir konuşma yapan Büyükaslan, “Sorun ve sıkıntılarınızı dinledik. Tek tek not aldık. Buradan ayrıldıktan sonra dile getirmiş olduğunuz sıkıntıları masaya yatıracağız. Belediyeyi ilgilendiren ve ilgilendirmeyen sorunları tasnif edeceğiz. Belediyenin uhdesinde olanları tespit ettikten hemen sonra belli bir program dâhilinde ve imkânlarımız ölçüsünde çözmeye çalışacağız. Müteahhidi ilgilendiren bir durum var ise onu da önce sayın valimiz ile paylaşacağım. Daha sonra önümüzdeki hafta Ankara’ya gittiğimde TOKİ yetkililerine aktaracağım. Hatta gerekirse sayın başbakanımıza da bildireceğim. Önemli olan sorunlarınızın çözüme kavuşturulmasıdır. Bu konuda elimizden ne geliyorsa onu yapacağız.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: