Büyükçekmece Basketbol Kulübü Hedefini Büyüttü

Büyükçekmece basketbol kulübü hedefini büyüttü. Yarın saat 19.00'da Mimarsinan Koleji Arena Spor Salonu'nda Avrupa 1....

Büyükçekmece basketbol kulübü hedefini büyüttü. Yarın saat 19.00'da Mimarsinan Koleji Arena Spor Salonu'nda Avrupa 1. Lig'de mücadele eden Rus-Kazak Basketbol takımıyla karşılaşacak olan Büyükçekmece’nin devleri bu büyük karşılaşmada tam destek bekliyor.

Hummalı bir şekilde antrenmanlarını sürdüren takım taraftara uluslar arası bir maç heyecanı yaşatacak. Büyük heyecana ortak olmak isteyen tüm taraftarı maça beklediklerini söyleyen Büyükçekmece Basketbol kulübünün Koçu Kartal Önel, şunları söyledi:

Reklam
Reklam

"Tarihte bir ilki gerçekleştiriyoruz. Avrupa’nın 1. Ligi'nde mücadele eden Rus-Kazak basketbol takımıyla kendi evimizde mücadele edeceğiz. Kolay bir karşılaşma olmayacak. Ama başarmanın yarısı inanmaktan geçer. Biz başaracağımıza inanıyoruz ve başarılı olacağız. Bizler inanıyoruz sizler de bize inanın ve bizi yalnız bırakmayın.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz