Büyükçekmece’ Nin Devleri Al Wasl Kulübüne Geçit Vermedi

Büyükçekmece basketbol kulübü yeni sezona hızlı başladı.Büyükçekmece’yi basketbolda en iyi şekilde temsil eden Büyükçekmece Basketbol...

Büyükçekmece basketbol kulübü yeni sezona hızlı başladı.

Büyükçekmece’yi basketbolda en iyi şekilde temsil eden Büyükçekmece Basketbol kulübü ilk hazırlık maçını Al Wasl Kulübüyle gerçekleştirdi.

World Point’de gerçekleşen karşılaşmada Dubai’nin takımı Al Wasl Kulübüyle çekişmeli bir maça imza atan takım ilk yarıyı 40-46 mağlup kapattı. İkinci yarının başlamasıyla oyuna hakim olan Büyükçekmece Basketbol spor rakip takıma geçiş vermeyerek karşılaşmayı 82-84 kazanmayı başardı.

Karşılaşma sonunda basın açıklaması yapan Büyükçekmece Basketbol Kulübünün kurucusu ve koçu Kartal Öner; “ Rakibimiz çok güçlü bir takımdı. Daha öncesinde NBA’da oynayan basketbolcuları da takımda yer aldı. Buna rağmen biz bu maçı kazandık. Ben inanıyorum ki önümüzde ki oynayacağımız maçları da alacağız. Takım çok iyi ve istekli gözüküyor. Hedefimiz 2. Lig” dedi.

Reklam
Reklam

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün yurt dışında bulunmasından dolayı karşılaşmayı izleyemedi. Alınan sonuç karşısında tebrik mesajı yollayan Başkan Akgün; “ Büyükçekmece de spor anlamında yeni bir dönem başlıyor. Yeni kurulmalarına rağmen geçen sene inanılmaz bir taraftar edinen Büyükçekmece basketbol kulübü bu sene sergileyeceği oyunla daha da arttıracak ve bize 2. Lig sevinci yaşatacağına inancım tamdır. Kulübü ve basketbolcuları gönülden tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Bayraktar ve Mektebim okullarının sahibi Ümit Kalko’da maçı izleyenler arasındaydı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: