Büyükçekmece’de Renkli Yılsonu Gösterisi

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Barış Manço Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi’nde eğitim gören öğrenciler, bir...

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Barış Manço Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi’nde eğitim gören öğrenciler, bir yıl boyunca aldıkları eğitimleri düzenlenen baloda sergiledi.

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Barış Manço Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi 12 yıldan bu yana kültürel ve sanatsal alanda binlerce öğrenciye eğitim vermeye devam ediyor. Öğrenciler, Atatürk Kültür Merkezi (AKM)’de düzenlenen gecede bir yıl boyunca aldıkları eğitimleri, ailelerinin ve vatandaşların beğenisine sundu.

Aslı Katipoğlu, eğitmenliğinde, küçük kuğuların bale gösterisi ile başlayan renkli gece Volkan Kılıç eğitmenliğinde yetişkinlerin tango, salsa dansları ile devam etti. Renkli görüntülerin yaşandığı yılsonu gösterilerinde minik balerinler geceye damgasını vurdu.

Reklam
Reklam

Gecenin sonunda konuşma yapan Büyükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcısı Bayram Ali Üner, İş programının yoğun olmasından dolayı yılsonu gösterilerine katılamayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün katılımcılara selamlarını iletti. Başkan Yardımcısı Üner, “Bu akşam çok güzel bir gece geçirdim. Bu çocuklar gelecekte birer sanatçı olacaklar. Çünkü sanat insanın kalbinde, beyninde, ruhunda hep güzellikler yatar. Sevgili çocuklar bir sözümde sizlere. Öğretmenlerinizin eşliğinde çok güzel çalışmış ve hazırlanmışsınız hepinizi kutluyorum ve gözlerinizden öpüyorum” dedi.

Program sonunda Bayram Ali Üner, eğitmenlere başarı belgesi verdi.

Yılsonu balosuna Büyükçekmece Belediye başkan yardımcısı Bayram Ali Üner, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nazan Karagözoğlu, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: