Büyükçekmece’de Temizlik Seferberliği

Büyükçekmece Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, daha temiz ve sağlıklı bir Büyükçekmece için, ilçe genelinde yerleştirdiği...

Büyükçekmece Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, daha temiz ve sağlıklı bir Büyükçekmece için, ilçe genelinde yerleştirdiği çöp konteynerlerini yaz döneminde oluşabilecek koku ve sinek riskine karşı basınçlı su ile yıkayarak dezenfekte ediyor.

Şehrin temizliğine önem verdiklerini belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün,”Büyükçekmece genelinde belirlenen çöp toplama noktalarına yerleştirilen konteynerler temizlik ekibimiz tarafından oluşabilecek kötü kokulara ve sineklenmeye karşı rutin olarak temizleniyor. Önemli olan görünen kısmı temizlemek değil, atıkların oluşturacağı olumsuzlukları ortadan kaldırmaktır” dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Akgün, sağlıklı yaşamın hijyenik ortamlarla sağlanabileceğine dikkat çekerek, “Çöp konteynerlerini yeraltına alıp, düzenli olarak boşaltma ve yıkama işlemlerimizle hem çevre kirliliğini önledik hem de Büyükçekmece’yi çöp kokularından arındırmış olduk” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: