Büyükçekmece'de Volkan Konak coşkusu

12. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali kapsamında sahne alan Volkan Konak, Büyükçekmecelilere unutulmaz bir...

12. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali kapsamında sahne alan Volkan Konak, Büyükçekmecelilere unutulmaz bir gece yaşattı. Festivale konuk olan grupların dans gösterileri, izleyiciler için adeta bir şölene döndü.
Bu yıl 12.’si düzenlenen Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin 5. günü de coşkuyla devam etti. Yaklaşık 30 bin kişinin izlediği konserde 2 saat sahnede kalan Konak, Memik Oğlan,Cerrahpaşa gibi sevilen şarkılarını seslendirdi.
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, bu festivalle beraber hem Konak’ın hem de festivalin büyüdüğünü belirterek, “Biz festival hazırlıklarına başlarken halkımızın bize ilk söylediği şey, ‘Volkan Konak bizim oğlan geliyor mu?’ sorusu oluyor. Büyükçekmece halkının gönlünde Konak’ın yeri apayrı.” şeklinde konuştu.
Yeni albümünün hazırlıklarına Eylül’de başlayacağını belirten Konak, coşkulu seyirci karşısında hayranlığını gizlemeyerek, “Büyükçekmece’nin yeri her zaman farklı olarak kalacak. Sevgimizi büyüttüğümüz, dev bir yumak haline getirdiğimiz yerlerden birisi o yüzden sizi çok seviyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz