Büyükçekmece’den Spora Destek

Büyükçekmece Belediyesi, amatör spor kulüplerine destek vermek amacıyla kulüp oyuncularına ücretsiz spor malzemeleri dağıttı.Büyükçekmece Belediyesi,...

Büyükçekmece Belediyesi, amatör spor kulüplerine destek vermek amacıyla kulüp oyuncularına ücretsiz spor malzemeleri dağıttı.

Büyükçekmece Belediyesi, amatör sporlara destek amacıyla bünyesindeki 11 spor kulübüne Atatürk Spor Kompleksi’nde spor malzemeleri dağıttı. Kulüp futbolcularına, Belediye'den 2’şer takım forma ve 10’ar adet futbol topu verildi.

Malzeme dağıtımından önce konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, sporun öneminden bahsederek, "Spor’un bilimsel yararı var. Ben sürekli spor yapan biriyim, Günde minimum 5 kilometre ile 10 kilometre arasında yürüyüş yapan biriyim. Spora önem veriyorum. Gün içerisinde mutlaka yürüyorum. Spora hizmet ederken siyasi değilseniz sonuna kadar yanınızdayım. Mesajım, okulu, sporu diğer hizmetleri siyasete karıştığınızda o iş çorbaya dönüyor. Bundan sonra bütün spor kulüplerinden belediye olarak biz sorumlu olacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Akgün, “Spor alt yapısı noktasında önemli bir çalışma başlattık. Spora imkan sunulması bakımından önemli şeyler yaptık. Spora çok yatkın bir gençlik var. Büyükçekmece Kulübünün hedefi Bank Asya 1. Lig'dir” diye konuştu.

Başkan Hasan Akgün, konuşmanın ardından forma giyerek, Atatürk Spor Kompleksinde kulüp başkanları ve oyuncularıyla toplu fotoğraf çekildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: