Büyükdaş, Görme Engelliler Spor Federasyonu Yönetimine Girdi

Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Şerif Büyükdaş, Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu yönetimine...

Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Şerif Büyükdaş, Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu yönetimine girdi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Büyükdaş, “Görme Engelliler Spor Federasyonu’nun 3. Olağan Genel Kurulu Ankara’da gerçekleştirildi. Rahat ve güzel bir genel kurul geçirdik. Abdullah Çetin başkanlığındaki yönetim kurulu içerisinde yer aldım. Bundan sonraki süreçte iyi çalışmalar yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Görme engelli sporculara büyük katkı sağlamak istediklerini belirten Büyükdaş, “Şimdiye kadar yönetimde hiçbir Malatyalı kardeşimiz yer almamıştı. Yönetim kurulunda aktif görev alarak, güzel işler yapmak istiyoruz. Netice itibariyle bizim çalışmalarımız sporculara da en iyi şekilde yansıyacak ve başarıyı tetikleyecektir. Bu hususta elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: