Büyükelçi Biggs, öğrencilerle mıntıka temizliği yapacak

Avustralya’nın Türkiye Büyükelçisi Ian Biggs ve Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören'den 500 öğrenci ile...

Avustralya’nın Türkiye Büyükelçisi Ian Biggs ve Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören'den 500 öğrenci ile birlikte yarın 'Dünyayı Temizleyelim' (Clean Up the World) etkinliği kapsamında mıntıka temizliği yapacak. Forum Ankara Outlet’e yakın bir bölgede yapılacak mıntıka temizliğinin ardından öğrenciler lunaparkla ödüllendirilecek.
Büyükelçi Biggs, kampanyanın tüm insanları beraberce yerel çevre konularında bir şeyler yapmaya teşvik ettiğini belirterek, "Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a ve Forum Ankara’ya gerçekleştirdiğimiz Dünyayı Temizleyelim kampanyasına verdikleri katkı için teşekkür ederim." dedi.
1993'te Avustralya'da Sydney Limanı'nın temizlenmesi ile başlayan Dünyayı Temizleyelim kampanyası daha sonra tüm Avustralya ve dünyaya yayıldı. 130 ülkeden yaklaşık 35 milyon gönüllünün bu etkinliğe katılması bekleniyor. Kampanya ile çocuklar ve gençlerin çevre konusunda bilinçlendirilmeleri amaçlanıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz