Büyükelçiler, Vali Toprak'ı Ziyaret Etti

Avusturya'nın Ankara Büyükelçisi Klaus Wölfer, Norveç Büyükelçisi Janis Björn Kanavin ve Belçika Büyükelçisi Pol de Witte, Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak'ı

Avusturya'nın Ankara Büyükelçisi Klaus Wölfer, Norveç Büyükelçisi Janis Björn Kanavin ve Belçika Büyükelçisi Pol de Witte, Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak'ı ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, başarı ile yürütülen barış süreci ve Diyarbakır'da son dönemlerde yaşanan ekonomik ve sosyal gelişmeler değerlendirildi.

Vali Toprak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Diyarbakır'ın her anlamda ilgiyi hak eden, ülkenin ve Ortadoğu'nun cazibe merkezi olma konusunda her geçen gün emin adımlarla ilerleyen özel bir şehir olduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Büyükelçiler de Vali Toprak'a teşekkür ederek, her geçen gün gelişen ve değişen Türkiye'nin yansımalarının Diyarbakır'da da fazlasıyla hissedildiğini bildirdiler.

Muhabir: Nurten Aslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: