Büyükelçilerden Baydemir'e Ziyaret

Avusturya'nın Ankara Büyükelçisi Klaus Wölfer, Norveç Büyükelçisi Janis Björn Kanavin ve Belçika Büyükelçisi Pol de Witte, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı

Avusturya'nın Ankara Büyükelçisi Klaus Wölfer, Norveç Büyükelçisi Janis Björn Kanavin ve Belçika Büyükelçisi Pol de Witte, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'i ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, büyükelçileri makamında ağırlayan Baydemir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Nevruz sonrası gelişmelere ilişkin gözlem yapan büyükelçiler, ziyarette kentteki ekonomik, sosyal ve siyasal gelişmelere ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Baydemir de kentin turizm açısından büyük bir zenginlik taşıdığını belirterek, barış sürecinin ardından ekonomik ve sosyal kalkınma bakımından gelişebilmesi için turizm ve yatırım potansiyelinin açığa çıkartılması gerektiğini bildirdi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Nurten Aslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: