Büyükelçilerin Erciyes Sefası

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin mega projelerinden olan Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi, yerli ve yabancı...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin mega projelerinden olan Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi, yerli ve yabancı ziyaretçilerin ilgi odağı olmaya devam ediyor. Erciyes'in son ziyaretçileri Macaristan Büyükelçisi Janos Hovari ve Yunanistan Büyükelçisi Kyriakos Loukakis oldu.

Geçtiğimiz günlerde bir dizi gezi ve incelemede bulunmak üzere Kayseri'ye gelen Macaristan Büyükelçisi Janos Hovari ve Yunanistan Büyükelçisi Kyriakos Loukakis, Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi'ni de gezmeyi ihmal etmedi.

Reklam
Reklam

Farklı tarihlerde Kayseri'de bulunan iki büyükelçinin ayrı ayrı yaptığı Erciyes ziyaretlerinde ev sahipliğini, Erciyes AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı üstlendi.

Büyükşehir Belediyesi'nin Erciyes'e yaptığı yatırımları yerinde inceleme fırsatı bulan büyükelçilere Cıngı tarafından Erciyes Master Plan sunumu da yapıldı.

Her iki büyükelçi de Erciyes'e hayran kaldıklarını ifade ederken Erciyes Turizm Master planı ile Kayseri'nin sosyo ekonomik ve ticari alanda gerçekleştireceği gelişmelere dikkat çekti.

Konuk büyükelçiler, vizyoner çalışmalarından dolayı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye takdir ve tebrik mesajlarını da iletmeyi ihmal etmedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: