Büyükerşen Koltuğu Çocuklara Emanet Etti

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, 23 Nisan Ulasal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle koltuğunu...

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, 23 Nisan Ulasal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle koltuğunu çocuklara emanet etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Özel TED, Ülkü ve 23 Nisan ilkokullarından gelen öğrenciler Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i makamında ziyaret etti. Yurt dışında bulunan Yılmaz Büyükerşenin yerine çocukları Başkan Vekili Hüseyin Erdemir karşıladı.

Sembolik olarak başkan koltuğuna oturan minik öğrenciler, Eskişehir ile ilgili taleplerini Erdemir’e iletti.

Reklam
Reklam

Çocukların taleplerini gerekli birimlere aktaracağını belirten Erdemir, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak, öğrencilere ziyaret sonrasında çeşitli hediyeler verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: