Büyükkılıç: “otopark Sorunu Kökten Çözüldü”

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi ile Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş Hizmet Binaları...

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi ile Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş Hizmet Binaları arasındaki alanda iki katlı semt otoparkın 22 Kasım 2012 Perşembe günü Saat:13.00 düzenlenecek tören ile açılışının yapılacağını söyledi.

Eski hali ile otoparkın büyüyen ve genişleyen şehir merkezine yetersiz kaldığını bu neden iki katlı 480 araçlık bir otoparkı Kayseri halkına kazandırdıklarını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, “Melikgazi Belediyesi Hizmet Binası ile Elektrik Şirketi arasında kalan bölge otoparkı yetersiz kalıyordu. Kayseri Form alış veriş merkezinin açılması ile bu alanın daha da daralacağını hesapladık. Bu açıdan iki hizmet binası arasında katlı otopark inşa ettik. Belediyemizin bodrum katında yer alan otoparkı da içine alan bu çalışma ile yaklaşık 480 araçlık bir otoparkı bu bölgeye kazandırıldı.” dedi.

Reklam
Reklam

Açılış törenine tüm Kayserililerin davetli olduğunu ifade eden Büyükkılıç, 480 araçlık katlı otoparkın bir bölge otoparkı olduğunu kaydetti.

Büyükkılıç, ayrıca bu çalışma ile merkezi yoğunluğu göz önüne alınarak otopark sorununun kökten çözümlenmiş olacağını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: