Büyükkılıç’a eğitime desteği için plaket

Kayseri'nin Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a, eğitime sağladığı destekten dolayı Melikgazi Anadolu İmam Hatip Lisesi...

Kayseri'nin Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a, eğitime sağladığı destekten dolayı Melikgazi Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından teşekkür plaketi verildi.
Okulda düzenlenen törene Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ceylan, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikmen, Eğitim-Bir Sendikası Şube Başkanı Aydın Kalkan, İmam Hatip Mezunları Derneği Başkanı Ali Şahan ve İlahiyat Vakfı yetkilileri ve okul idarecileri katıldı. Van’da yaşanan depremden dolayı eğitimine devam etmek için Melikgazi Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde öğrenimlerine devam eden öğrenciler protokol üyelerine çiçek takdim etti. Okul Müdürü Mikail Karaköse ise okula destek sağlayıp katkıda bulunan Başkan Büyükkılıç’a öğretmenler ve öğrenciler adına sonsuz şükranlarını sundu.
İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ceylan, 3 aydır Kayseri’de görev yaptığını, bu süre içerisinde Melikgazi Belediyesi’nin eğitime çok ciddi yatırımlarını gördüğünü, belediyenin eğitim ve öğretime önem verdiğini ve katkı sağladığını ifade etti.
Başkan Büyükkılıç, eğitimin ve eğitimcinin dostu bir belediye olarak okullarda çevre düzenlemesi, spor ile konferans salonu yapımı, öğretmenler odalarının yenilenmesi gibi çalışmalar yanında öğrencilere kırtasiye yardımında bulunduklarını belirtti. Büyükkılıç, “Bu yıl bir ilköğretim okulumuza 20 derslikli ek bina, yeni bir ilköğretim okulu ile bir de anasınıfı inşa ediyoruz.” dedi. Verilen plaketin çalışmalarına şevk ve heyecan katacağını ifade eden Başkan Büyükkılıç, okula eli boş gelmediklerini, aşure haftasında olunmasından dolayı 3 bin kişilik aşure ile geldiklerini söyledi. Başkan Memduh Büyükkılıç, bu aşurenin zihinleri açması ve enerji vermesi temennisinde bulunarak, öğrencilere protokol ile birlikte aşure ikramında bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz