Büyükler Serbest Güreş Şampiyonası

Palandöken Belediyespor Güreş takımının 2012 Türkiye Güreş Şampiyonası'nda üçüncü olduğu bildirildi.

Palandöken Belediyespor Güreş takımının 2012 Türkiye Güreş Şampiyonası'nda üçüncü olduğu bildirildi.

Palandöken Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Ankara'da düzenlenen 2012 Türkiye Güreş Şampiyonası'nda Büyükler Serbest Güreş dalında Palandöken Belediyespor Güreş takımının üçüncü olarak, büyük başarı sağladığı belirtildi.

Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Palandöken Belediyespor Güreş Takımı'nın başarısının tesadüf olmadığının belirterek, "Büyük emek ve fedakarlıklarla yazılmış büyük bir başarıdır. Başta hocamız İlhami Topaloğlu'nu ve sporcularımızı yürekten kutluyorum" ifadelerini kullandı. Açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

Reklam
Reklam

"2012 yılı Büyükler Serbest Güreş Şampiyonası'na hızlı başlayan Palandöken Belediyespor Güreş Takımı ilk gün gerçekleştirilen 55, 66 ve 84 kilo müsabakalarında büyük başarı elde etti. 66 kiloda mücadele eden Fırat Altınışık minderde gösterdiği üstün oyunla takımına puan kazandırırken, 60 kiloda ter döken diğer temsilcimiz Erhan Bakır ise Türkiye 3'üncüsü olarak Palandöken'in gururu oldu. Ankara Atatürk Spor Salonu'nda devam eden 2012 Yılı Büyükler Serbest Güreş Şampiyonası'nda ikinci gün 74 ve 120 kilo müsabakaları yapıldı. Palandöken Belediyesinin 74 kiloda temsil eden Ömer Çubukçu başarılı karşılaşmalar sonucunda Türkiye üçüncülüğünü göğüsledi. 120 kiloda mücadele eden diğer temsilcimiz Sait Bingöl ise iyi performans göstererek Türkiye 3'üncü oldu."

Muhabir: Ayşe Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: