Büyükşehir, 3 Çadırda 10 Bin Kişiye Iftarlık Veriyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kurduğu üç iftar çadırında günde 10 bin kişiye iftarlık dağıtıyor. Sultanahmet Meydanı’nda,...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kurduğu üç iftar çadırında günde 10 bin kişiye iftarlık dağıtıyor. Sultanahmet Meydanı’nda, Feshane Bahçesi’nde ve Beyazıt Meydanı’nda müzik, eğlence, şiir ve konserlerle İstanbul halkıyla Ramazan akşamları yaşanıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında İstanbul halkını İftar sofralarında buluşturuyor. Her yıl 20 bin kişiye verilen hizmet, bu Ramazan ayında da İstanbul’un farklı meydanlarında kurulan iftar sofralarında devam edecek. İftar programı kapsamında İstanbul’un farklı semtlerinde kurulacak olan iftar sofralarında iftariyelik (hurma, bal, zeytin), et kavurma, pirinç pilavı, ayran ve tatlı ikramı yapılacak. Organizasyonun tüm ihtiyaçları İstanbul Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığına bağlı Lojistik Destek Merkezince karşılanacak.

Reklam
Reklam

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal ve İdari İşler Müdürlüğü’ne Mobil Büfeler, ihtiyaç duyulan her noktada hizmet sunmaya devam ediyor. Mobil büfeler Ramazan ayı boyunca iftar vaktinde yoğunlaşan trafikte bekleyen sürücülerin yiyecek-içecek ihtiyacını karşılamak üzere hizmet verecek. Fatih Sultan Mehmet ve Boğaziçi Köprüsü'nde iftar vaktinde trafikte olan sürücüler oruçlarını mobil büfenin dağıttığı su, çay ve iftariyelik ile açacaklar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: