Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’den Öğretmenler Günü Mesajı

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, “Geleceğe güvenle bakabilmenin yolu eğitimden ve dolayısıyla öğretmenlerimizden geçiyor” dedi.Büyükşehir...

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, “Geleceğe güvenle bakabilmenin yolu eğitimden ve dolayısıyla öğretmenlerimizden geçiyor” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Mesajında, öğretmenlerin, toplumların gelişebilmesi sürecinde itici bir güç olduğuna vurgu yapan Başkan Küçükler, “Kalkınabilmenin, büyüyüp ve gelişebilmenin olmazsa olmaz faktörü kuşkusuz bilgi toplumu olabilmektir. Bilgi toplumuna giden yol da, eğitimden geçmektedir. Bu sistem içerisinde yeri doldurulamaz bir nitelik taşıyan öğretmenlerimiz ise, toplumun hamurunu yoğurarak ona şekil veren en değerli mimarlarımızdır” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anne ve babadan sonra her bir birey üzerinde en fazla hakkı bulunan kişilerin öğretmenler olduğuna dikkati çeken Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, işte bu gerçeğin, öğretmenlik mesleğine ve bu mesleği icra eden öğretmenlere gösterilmesi gereken saygının boyutunu gözler önüne serdiğini dile getirdi.

Başkan Küçükler, mesajında şu görüşlere verdi: “Yurdumuzun dört bir yanında her türlü zorluğa ve sıkıntıya göğüs gererek yavrularımıza vatan, millet ve bayrak sevgisini aşılayan; sevgi, saygı, hak ve adalet gibi değerleri davranışa dönüştüren, bilim ve teknolojinin gerektirdiği gelişmelere ayak uydurabilen nesiller yetiştirilmesinde kuşkusuz öğretmenlerimizin çok büyük emekleri ve gayretleri bulunmaktadır. Bundan dolayı öğretmenlerimize karşı duyduğumuz minnet ve şükran duygularımızı devamlı canlı tutmak zorundayız.”

Başkan Küçükler, “Başöğretmen M. Kemal Atatürk başta olmak üzere, ebediyette intikal etmiş olan eğitimcilerimizi, ayrıca Marmara ve Van depremlerinde kaybettiğimiz öğretmenleri rahmet ve minnetle anıyor, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: