Büyükşehir Belediye Başkanı Güzelbey:

Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, sivil toplum örgütlerinin çok önemli olduğunu belirterek, Bursa Gaziantepliler Derneği'nin başarılı çalışmalar yaptığını belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, sivil toplum örgütlerinin çok önemli olduğunu belirterek, Bursa Gaziantepliler Derneği'nin başarılı çalışmalar yaptığını belirtti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Almira Otel'de yapılan Bursa Gaziantepliler Derneği kuruluş yıl dönümüne katılan Güzelbey, burada Anteplilerle ilgili bir sunum yaptı.

"Sivil Toplum Örgütlerinin takdiri kadrolarında ki başarılı insan kaynakları ile mümkündür" diyen Güzelbey, şunları kaydetti:

"Bursa Gaziantepliler Derneği bunun en güzel örneğini sergilemekte. Başkanın kadrosunu takdim ederken Gaziantep dışında yaşayan Gazianteplilerin eğitim ve öğretime, yetişmiş insan kaynaklarına ne kadar önem verdiğini bir kez daha yaşadık. Bilim adamından sanayicisine, hukukçusundan eğitimcisine işçisinden gazetecisine hepsini sahnede karşımızda bulurken onlarla gurur duyduk."

Reklam
Reklam

Bursa Gaziantepliler Derneği Başkanı Asım Akçacı da derneğin gençlik ve çocukluk yıllarının bittiğini, olgunluk çağında olduklarını ve projeler üreterek adlarından söz ettirmeye çalışacaklarını ifade etti.

Etkinliğe, İSKO Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Konukoğlu, kardeşi Fatih Konukoğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdullah Karadağ, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve Nilüfer Belediye Başkanvekili Adil Kayaoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz