Büyükşehir Belediye Başkanı Güzelbey'e ziyaret

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Aldırmaz ve KUDEB ekibi, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey'i ziyaret etti.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Aldırmaz ve KUDEB ekibi, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey'i ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Güzelbey ziyaret sırasında konuk heyete Gaziantep'te tarihi ve kültürel mirasın korunmasına ilişkin çalışmaları hakkında bir sunum yaptı.

Güzelbey, deneyim paylaşımını önemini vurgulayarak, şunları söyledi:

"Gaziantep'te 8 yıldır tarihi ve kültürel mirasa katkı noktasında yaptığımız çalışmaları kendilerine anlatacağız. Gaziantep buluşmasının ardından biz de Adana'ya gideceğiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız bize çalışmalarını yerinde anlatacak. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi olarak bilgi paylaşımını komşu illerimizle birkaç yıldan beri sürdürüyoruz. Adana'nın değerli başkanı ve ekibinin paylaşım için bizi ziyaret etmeleri gurur verici. Başkanımızın Adana'da ortak akıl çerçevesinde gerçekleştirdiği çalışmaları yakından takip ediyorum, kendilerini kutluyorum."

Reklam
Reklam

Başkan Aldırmaz da bölgesel işbirliklerinin kendileri için çok önemli olduğunu, Gaziantep'te yürütülen değerli çalışmaların başında yer alan Güzelbey'in başarılarının Türkiye'de örnek alınacak seviyede olduğunu vurgulayarak, "Bilgi birikimlerinden faydalanacağız, ilerleyen süreçte biz de kendilerini Adana'da ağırlamaktan büyük gurur duyacağız" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz