Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu:

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, alt ve üst yapısıyla geleceğin Kandıra ilçesini planladıklarını bildirdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, alt ve üst yapısıyla geleceğin Kandıra ilçesini planladıklarını bildirdi.

Karaosmanoğlu, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, AK Parti Kandıra Gençlik Kolları Başkanı Murat Ölmez ve Kandıra koordinatörü Mehmet Uzun ile ilçedeki çalışmaları inceledi.

Sarısu ve Bağırganlı sahillerinde inceleme yapan Karaosmanoğlu, bazı vatandaşlarla sohbet etti. İlçe merkezinde de alt yapı çalışmalarını gezen Karaosmanoğlu, alt yapı çalışmalarının kolay olmadığını, anlayış gösteren vatandaşlara teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Kandıra'da önemli alt ve üst yapı hamlesi başlattıklarını hatırlatan Karaosmanoğlu, şunları söyledi:

"İlçe merkezimizde ve sahillerde 100 yıllık su sorununu ortadan kaldıracak barajımızın inşaatı hızla devam ediyor. İçme suyu arıtma tesisi, köylerimize kadar yaptığımız atık su arıtma tesisleri, sahil düzenlemeleri, Namazgah Deresi'nde yaptığımız örnek ıslah çalışması, Kandıra'ya verdiğimiz değerin ve önemin bir göstergesidir. Kandıra'nın güzel insanları, hizmetin de en güzeline layıktır.

Kandıra'yı hepinizin bildiği gibi turizm bölgesi ilan ettik. Hızla alt ve üst yapıyı tamamlıyoruz. İçme suyu, arıtma tesisleri ve diğer yatırımlarla Kandıra'yı adeta cazibe merkezi haline getiriyoruz. Alt ve üst yapısıyla sadece bugünün değil, geleceğin Kandıra ilçesini planlıyoruz. Köylere kadar tüm ihtiyaçlara el atıyoruz."

Muhabir: Necdet Doğruyol

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: