Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu'ndan Kızılay'a ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kızılay Gebze Şube Başkanı Ertan Tunçel'i ziyaret etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kızılay Gebze Şube Başkanı Ertan Tunçel'i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Tunçel, ilçeye kan merkezi kurulması için çalışma başlattıklarını ve Kızılay Gebze Şubesi için başlatılan yeni hizmet binası inşaatında önemli bir mesafe aldıklarını dile getirdi.

Yeni hizmet binasının tamamlanmasının ardından kan merkezi için çalışmalara hız vereceklerini ifade eden Tunçel, "Kızılay Genel Başkanımız Ahmet Akar ile görüşmelerimiz devam ediyor. Kendisi yeni hizmet binamızın tamamlanmasının ardından kan merkezi için bizlere destek olacağını belirtti. Bu konuda sizlerin de desteğinizi bekleriz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Karaosmanoğlu ise Gebze'ye kan merkezi kurulması için yapılacak çalışmalara destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Kızılay'ın yardım elinin her yaraya uzandığına işaret eden Karaosmanoğlu, "Kızılay, zor günlerin dostudur. Türkiye'nin ve dünyanın neresinde bir afet olsa Kızılay'ın şefkatli elleri oraya uzanır. Bu nedenle Büyükşehir olarak, Kızılay'a yardımcı olmak görevimizdir" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: