Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler, Uzundere'de

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, ramazan etkinlikleri programı kapsamında Uzundere ilçesine giderek, esnaf ve vatandaşlarla görüştü.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, ramazan etkinlikleri programı kapsamında Uzundere ilçesine giderek, esnaf ve vatandaşlarla görüştü. AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz ile Uzundere Belediye Başkanı Halis Özsoy'u ziyaret eden Küçükler, ardından ilçe merkezinde esnafın talep ve isteklerini dinledi. Esnafla bir süre sohbet eden Küçükler, Büyükşehir Yasası'nın ülke için büyük bir önem taşıdığını ve yasa sayesinde ilçelerin önemli kazanımlarının olacağını söyledi. İlçelerdeki sorunların çözümünde, yasanın getirileri hakkında esnaf ve ilçe halkına bilgi veren Küçükler, ilçelerin Büyükşehir Yasası sayesinde farklı bir görünüme kavuşacağını ifade etti. Küçükler ve beraberindekiler etkinlerin ardından ilçeden ayrıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz