Büyükşehir Belediye Kanunu Tasarısı'nın Yasalaşması

Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Adala Belediye Başkanı Ferayi Aslan, "Belediyesi kapanacak bir başkan olarak büyükşehir tasarısını destekliyorum" dedi.

Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Adala Belediye Başkanı Ferayi Aslan, "Belediyesi kapanacak bir başkan olarak büyükşehir tasarısını destekliyorum" dedi.

TBMM Genel Kurulu'nda yasalaşan Büyükşehir Belediyesi Kanun Tasarısı hakkında gazetecilere açıklama yapan Aslan, beldede kurulacak olan hizmet merkezi sayesinde köylerin şuankinden daha fazla hizmet alacağını belirtti.

Aslan, şunları kaydetti:

"Büyükşehir yasa tasarısı ile aslında belde belediyeleri hizmete kapatılmıyor. Adala'da Salihli Belediyesi'ne ait bir hizmet merkezi bulunacak. Çevredeki 22 köye, Adala'daki hizmet merkezi tarafından hizmet çok daha hızlı bir şekilde ulaşacak. Büyükşehir belediyesi Adala'da itfaiye şantiyesi kuracak. Park, bahçe çalışmaları, temizlik çalışmaları gibi çalışmalar tek elden çok daha etkili bir şekilde yapılacak. Belde Belediyesi kapatılarak buraya kilit vurulup, artık Adala'nın hizmet almaması gibi bir şey söz konusu değil. Bilakis, burada kurulacak hizmet merkezinde şu anda belediyemizde bulunan personelden çok daha fazla personel çalışacak. Belediyesi kapanacak bir başkan olarak büyükşehir tasarısını destekliyorum."

Reklam
Reklam

Muhabir: Çetin Karabıyık

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz