Büyükşehir Belediyesi, 2 Genci Avrupa'ya Gönderdi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı AB İlişkileri ve Proje Şube Müdürlüğü, "Avrupa Gönüllü hizmeti" projesi kapsamında 2 genci

Antalya Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı AB İlişkileri ve Proje Şube Müdürlüğü, "Avrupa Gönüllü hizmeti" projesi kapsamında 2 genci sosyal içerikli projelerde gönüllülük yapabilmesi amacıyla Avrupa'ya gönderdi.

Proje kapsamında gönüllü olan Can Çağdaş Kaynak Fransa'ya, Ferhat Yılmaz ise Slovenya'nın Velenji şehrine gitti.

Can Çağdaş Kaynak, yaptığı açıklamada, projeye katılmak için İngilizce bilmenin şart olmadığını sadece "Ben gönüllüyüm" diyerek Büyükşehir Belediyesi'ne başvurmanın yeterli olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Ferhat Yılmaz ise projeyi ilk olarak sosyal paylaşım sitelerinde duyduğunu kaydetti. Proje ile çeşitli araştırmalar yaptıktan sonra gönüllü olmaya karar verdiğini anlatan Yılmaz, projeyi araştırdıkça heyecanlandığını bildirdi. Avrupa'daki bir programa katılmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Yılmaz, "Avrupa ülkelerine gidenlerle konuştum ve onların önemli deneyimler elde ettiğine şahit oldum. Bu deneyimi yaşama sırasının bende olduğunu düşündüm. Gönüllüğün samimi, sorumluluk gerektiren ve güvenle yapılması gerektiğini çok iyi bilen birisi olarak Avrupa'da böyle bir programa katılacak olmanın heyecanını yaşıyorum" dedi.

Yılmaz, kendilerine bu imkanı sağlayan Antalya Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

Muhabir: Süleyman Elçin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: