Büyükşehir Belediyesi, 43 Muhtarlığa Bilgisayar Ve Yazıcı Hediye Etti

Bursa Büyükşehir Belediyesi, muhtarlardan gelen talep doğrultusunda 43 muhtarlığa özel yazılım yüklü bilgisayar ve yazıcı hediye etti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, muhtarlardan gelen talep doğrultusunda 43 muhtarlığa özel yazılım yüklü bilgisayar ve yazıcı hediye etti.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, 250'yi aşkın muhtarlığa bilgisayar ve yazıcı temin eden Büyükşehir Belediyesi, bu kez Osmangazi, Mudanya ve Gemlik'teki 43 mahalle ve köy muhtarlıklarına 40 bilgisayar ve 34 yazıcı hediye ettiği bildirildi.

Merinos Parkı'ndaki Gölpark Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen bilgisayar dağıtım töreni, muhtarlardan büyük ilgi gördü.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, muhtarlıkların devletin temsilcisi ve halkla ilk temas noktası olduğunu söyledi. Vatandaşa hizmet etmenin önemine vurgu yapan Altepe, "Bugün muhtarlarımızın ihtiyaçlarını kolaylaştıracak bir hizmeti daha gerçekleştiriyoruz. Halkla yüz yüze olan muhtarlarımızın mahalle ve köylerindeki sıkıntılarını çözmeleri önemli. Bursalılara en iyi hizmeti verebilmeleri için muhtarlıkların da teknolojik altyapıya sahip olmaları gerekiyor. Bizler de muhtarlarımızın talepleri doğrultusunda bilgisayar dağıtımlarımıza devam ediyoruz" diye konuştu.

Bursa için güzel idealleri olduğunu da anlatan Altepe, "Bursa Türkiye'ye değil, dünyaya örnek konumda. Bursalılar da Bursa'nın güzelliğinin ve nimetlerinin farkında. Hedefimiz, daha yaşanabilir, daha kaliteli ve daha çağdaş bir kente ulaşmaktır" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından muhtarlara bilgisayarlarını dağıtan Altepe, tören sonunda da muhtarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Muhabir: Cem Şan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz