Büyükşehir Belediyesi Asfalt Sezonunu Açtı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 2013 yılı asfalt yenileme çalışmalarına Kemal Köker Caddesi ile başladı.2013 Asfalt sezonunu...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 2013 yılı asfalt yenileme çalışmalarına Kemal Köker Caddesi ile başladı.

2013 Asfalt sezonunu başlatan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Kemal Köker Caddesi üzerinde asfalt imalatı yapıldı. Kent içi trafik akışını engellememek amacıyla çalışmalarına gece başlayan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Asfalt Şube Müdürlüğü ekipleri, çalışma esnasında 3 bin 600 ton asfalt uygulaması yaptı.

9 Mart tarihinde başlayan asfalt çalışmalarını 14 Mart tarihinde de Fidanlık Mahallesi 14 numaralı cadde üzerinde sürdüren Büyükşehir Belediyesi asfalt ekipleri burada gerçekleştirdikleri uygulamada 4 bin 470 ton asfalt kullandı.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığından yapılan açıklamada, 2013 yılı asfalt çalışmaları kapsamında ana arterler başta olmak üzere Büyükşehir Belediyesinin sorumlu olduğu bölgelerde yılsonuna kadar sıcak asfalt imalatı ve yama çalışmalarının yapılmasının hedeflendiği bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde iklim koşulları ve çalışmalar sonunda asfaltta meydana gelen bozuklukların yarattığı olumsuzlukların ortadan kaldırılacağının belirtildiği açıklamada, Kemal Köker Caddesi ile Fidanlık Mahallesi 14 numaralı caddede asfalt imalatlarının tamamlandığı, çalışmaların Atatürk Mahallesi 80 numaralı caddesi ile Kemal Kalender Caddesi asfalt imalatları ile devam edeceği belirtildi.

Açıklamada ayrıca, şehrin ana arterlerinde yapılan çalışmaların tamamlanmasının ardından Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda olan ara yollar ve köy yollarının da daha sağlıklı bir yapıya kavuşturulması için çalışmaların devam edeceği vurgulandı.

Yetkililer, Mart ayında başlayan asfaltlama çalışmalarının Ekim ayı sonuna kadar, çalışmalar kapsamında gerçekleştirilecek yama çalışmalarının da yılsonuna kadar devam edileceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: