Büyükşehir Belediyesi Bayan Voleybol Takımı Şampiyon Oldu

Türkiye Bayanlar Voleybol 3. Lig A Gurubu'nda mücadele eden, Antalya Büyükşehir Belediyesi Bayanlar Voleybol Takımı şampiyon oldu.

Türkiye Bayanlar Voleybol 3. Lig A Gurubu'nda mücadele eden, Antalya Büyükşehir Belediyesi Bayanlar Voleybol Takımı şampiyon oldu. Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, dörtlü grupta mücadele eden mavi turunculu ekip, ilk iki maçını kazanarak şampiyonluğu garantiledi. İlk maçında Elazığ DSİ'yi 3-1 yenen Büyükşehir Belediyesi, daha sonra karşılaştığı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni de 3-0 mağlup etti. Karamangücü ile oynayacağı son maç öncesinde Büyükşehir Belediyesi Bayanlar Voleybol Takımı, Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Ligi'ne çıkmayı garantiledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: