Büyükşehir Belediyesi Çalışanlarının Tayin Edilmesi

CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök, Büyükşehir Belediyesinin bazı çalışanlarının kente uzak ilçelere tayin edilmelerine tepki gösterdi.

CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök, Büyükşehir Belediyesinin bazı çalışanlarının kente uzak ilçelere tayin edilmelerine tepki gösterdi. Kök, yaptığı yazılı açıklamada, Antalya Büyükşehir Belediyesinde bazı çalışanların kent merkezinden uzak ilçelere tayin edilmesini eleştirdi. Tayin uygulamasından bir an önce vazgeçilmesini isteyen Kök, asgari ücretle evine ekmek götürmeye çalışan işçilerin siyasi nedenlerle ekmeğiyle oynandığını öne sürdü. Kök, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "İnsanları bölmek, siyasi düşüncelerine göre kamplaştırmak çağdışı bir anlayıştır. Bu, AKP'nin dilinden düşürmediği ileri demokrasi kavramıyla asla bağdaşmamaktadır. Bir an evvel bu yaptıkları çağdışı, fişleyici, ayrıştırıcı uygulamadan vazgeçmeliler. Bu uygulamaları ne Antalya'ya ne ülkeye ne de kendilerine bir yarar sağlamaz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: